VICENTEVILL%C3%932_edited.jpg

Vicente Villó

Vicente Villó (Màlaga 1993) és un actor format  a l’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears, especialitat textual. Ha completat la seva formació a la  ESTC (Escola de Teatro e Cinema) de Lisboa, a la Sala Beckett de Barcelona i amb professors de nivell nacional com ara amb Rafael Ruíz i Helena Ferrari a Estudio Schinca i amb Ana Estrada (tècnica FitzMaurice) i de nivell internacional com Philippe Peychaud (Escola Jaques Lecoq de París) o Pau Arán, Ballarí de la Tanztheater Wuppertal Pina Bausch. 

Com actor ha participat en muntatges com ara El despertar de la primavera (2020) de Frank Wedekind dirigida per Joan Manuel Albinyana; Souvenir (2020) una creació col·lectiva dirigida per Joan Fullana; Peces breus de Joël Pommerat (2019) dirigit per Mateu Grau; Rehorove Variaçoes dirigit per Jean-Paul Bucchieri (2018)  Centro Durkheim de creació col·lectiva amb la companyia Dame Veneno (2017). 

En l’àmbit de la direcció escènica ha dirigit, Ora pro nobis (2018), text de Joan Tomàs Martínez, una peça breu integrada dins Nits de Teatre Breu