• Marina Salas

"I tu et dediques a allò que desitges?"

La cia. Daus és una de les darreres agrupacions d'arts vives que ha nascut al panorama illenc. Elles, n'Úrsula, en Diego i n'Aina, comencen la seva trajectòria com a companyia al festival Palma Dansa que s'organitza aquest mes de maig. La peça que presenten és "Oficis oblidats", una obra multidisciplinària que aposta pels estilismes "kitsch".Encara que la seva estrena s'ha hagut d'ajornar, per ... endivinau? Covid. la peça es podrà veure el pròxim 8 de juny a Can Balaguer, amb el cartell d'entrades exhaurides penjat des de fa unes setmanes. Casualitat? No ho crec.

Encara que la companyia és molt recent fa ja uns anys que en Diego Ingold és un dels grans reclams de Mallorca. N'Úrsula i n'Aina tampoc es queden enrere i les podem veure a anomenats muntatges com Siau Benvingut (pròximament al Teatre Principal de Palma) o a la companyia ITDansa de Catalunya.


"Tot i que la dansa sol ser més efímera i fugaç que la pintura, que guarda la possibilitat de perpetuar allò que vulgui expressar, les dues arts treballen sobre la representació d’imaginaris. I això s’ha d’investigar i aprofitar!" ens diu n'Úrsula a l'altra banda del telèfon. I ja ho creim que s'ha d'aprofitar!


Si us heu quedat sense entrada, com jo mateixa, no us preocupeu... té tota la pinta que Daus ha arribat per quedar-se (basta veure la complicitat que hi ha entre elles!)Cia. Daus - Foto @nuovatecnica

116 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo