• Marina Salas

Grans nits i grans propòsits (o no)

"Hoy puede ser mi gran noche" és la darrera peça de Teatro en Vilo que ha aterrat a les Illes Balears. La companyia neix fa vuit anys de la mà de Noemi Rodríguez i Andrea Jiménez, i, he de dir que, després de veure a Noemi juntament amb la seva germana (Darlene) en escena, no ens ha d'estranyar gens que acumulin un extens nombre de premis i reconeixements.
A vegades les grans nits es generen per petites coses, a vegades no importa ser una superheroïna tot el dia, a vegades els ocells fan cagarades com deien Els amics de les arts.

I així va ser el passat divendres 25 al Teatre del Mar, amb no gaire públic, poca escenografia i dues actrius sobre l'escenari, es va generar una nit meravellosa que em va deixar un somriure enorme a la cara.

La funció de "Hoy puede ser mi gran noche" es va desenvolupar d'una manera molt natural, amb la timidesa dels espectadors quan de sobte des de l'escenari et conviden a cantar karaoke, amb les llàgrimes de quan t'expliquen una història melancòlica i amb les riallades de quan Freddie Mercury i Montserrat Caballé omplen el Molinar com si fossin els Jocs olímpics del 92.No us vull desvetllar gaire perquè m'encantaria que féssiu tot el possible per anar a veure l'espectacle (calendari a: www.teatroenvilo.com), però el que sí que remarcaré és que tots els que érem allà ens vam sentir d'alguna manera identificats perquè, qui no ha perdut alguna vegada? Qui no ha viscut el moment d'"allò que va poder ser, i al final no va ser"? Qui no ha sentit que necessitava deixar petjada al món i al final ha estat el món que ha deixat petjada sobre ell?


Finalment agrair de nou la generositat de Noemi que en un "quasi" monòleg es deixa la pell per tenir-nos a tots bocabadats durant una hora.


86 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo